|
Met meer dan 25 jaar horeca ervaring en 10 jaar als
ontwerper van professionele keukens kan ik ook voor
uw bedrijf de meest efficiënte en compacte keuken
ontwerpen. Van sterrenzaak tot eetcafé, van bedrijfsrestaurant
tot instellingskeuken, voor een groot of klein budget.
Als onafhankelijk adviseur (levering van de apparatuur
geschied door een partij van uw keuze) kan ik mij volledig
richten op de beste oplossing in uw situatie zonder
daarbij te worden gestuurd door de beperkingen (merken
of apparatuur voorkeur) van een leverancier.
Uitgangspunten bij het ontwerp zijn:
Routing een goede routing spaart tijd en voorkomt ongelukken
Compactheid spaart ruimte en tijd
Hygiëne en afwerking, niet alleen vanwege de HACCP
eisen maar ook het dagelijks onderhoud moet zo eenvoudig
mogelijk en snel kunnen worden uitgevoerd.
Ergonomie zodat uw mensen fit blijven en met plezier
komen werken
Capaciteit de keuze van apparatuur en grote hangt uiteraard
af van de productie aantallen
Type bedrijf en zijn gasten open keuken, grill restaurant,
sterrenzaak ieder bedrijf stelt zijn specifieke eisen
aan zijn keuken.
Wat kan ik voor u doen:
- Ontwerpplannen maken voor de aanpassing van of
nieuwe keuken
- Bestek schrijven voor potentiële leveranciers
- Offertes van leveranciers beoordelen naar waarde
en kwaliteit
- Verzorgen van de installatie tekeningen
- Begeleiding van de bouw- en plaatsingsfase
Uw voordeel:
- In het ontwerp traject heeft u één
zeer kundige gesprekspartner, dit scheelt
u veel tijd!
- Het beste ontwerp kan aan de hand van het
budget worden ingevuld en niet andersom.
- Installatie tekeningen kunnen in een vroeg
stadium worden aangeleverd zodat de bouw niet
afhankelijk is van uw keuze van leverancier.
- Vrije keuze van een of meerdere leveranciers
en toch één aanspreekpunt.
|
De kosten:
Afhankelijk van het gekozen dienstenpakket op uurbasis.
Intake gesprek op basis van reiskosten.
Referenties:
Retsaurant het Veerhuis van Ravensteijn, Ravenstein
Ouderen centrum Eigen Herd, Uden
Kookstudio Hengstheuvel, Uden |
|
|
|
|
|